VIP ulaznice za koncert Stinga u Sarajevu gotovo rasprodate

Dvadeset dana pred koncert Stinga u Sarajevu 02. oktobra vladaogromno interesovanje što pokazuje i činjenica o ubrzanom tempu prodaje preostalih ulaznica. Trenutno je u prodaji još mali broj VIP ulaznica, koje svi zainteresovani mogu kupiti putem online platforme www.kupikartu.ba.

„Imamo odličan tempo prodaje ulaznica i mislim da ćemo za nekoliko dana rasprodati čitav koncert, stoga pozivam publiku da ne ostavlja kupovinu za zadnji čas. Izuzetno mi je drago što vlada ovoliko interesovanje za njegov nastup, jer svjetska zvijezda kao što je Sting, ali i grad Sarajevo zaslužuju rasprodan koncert. Uvjeren sam da ćemo nakon koncerta Stinga otvoriti jedno novo poglavlje koncertnih dešavanja u gradu“,poručio je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

Cijena ulaznice za VIP tribine iznosi 199 KM, dok još mali broj preostalih ulaznica za parter iznosi 69 KM.

„Avalon“ se bavi promotorstvom od 1993. godine, a zadnjih 15 godina je postala vodeća promoterska kuća na Balkanu, iza koje su koncerti po najvišim svjetskim tehničkim i sigurnosnim standardima u cijeloj regiji sa preko 150 vrhunskih izvođača od Amy Winehouse, Irona Maidena, Bob Dylana pa sve do Santane, Bryan Adamsa, Pink, Billy Idola i Lenny Kravitza, Ozzy Osbourna i Slasha kao i bendova poput ZZ Top, Whitesnake, Green Day, Massive Attack, The Prodigy, Faithless, One Republic, Duran Duran, Simple Minds, Simply Red…

(NovaSloboda.ba)