Nakon borbe golim šakama

Sada se ona izjasnila šta misli o svom potezu nakon pobjede!

Tai Emery (35) se skinula nakon debitantske pobjede u “Bare Knuckle Fighting”, “Borba gilim šakama” i pokazala gole grudi prilikom slavlja nakon pobjede.

Na takmičenju, koje je održano u glavnom gradu Tajlanda Bangkoku, Emery se nakon debitantske pobjede protiv Tajlanđanke Rung-Arun Khunchai, popela na konopce, podigla gornji dio dresa i pokazala svoje gole grudi navijačima. Tome se nisu obradovali samo navijači u dvorani.

“Dobrodošla u borbu golim šakama, Tai Emery!”, vikao je TV komentator. Njegov ko-komentator je dodao: “Veoma zanimljiva proslava, nikada nisam vidio ništa slično”.

Sada je Emery i sama objavila fotografiju slavlja, napisavši na Instagramu: “Najviralnija fotografija na svijetu u ovom trenutku”.

Gola slavljenica tvrdi da je njena fotografija trenutno najpoznatija fotografija na svijetu, a da li je to zaista tako, ne morate ni najmanje sumnjati. U postu, istovremeno, objašnjava i zašto je pri tome isplazila jezik: “Voljela bih da kažem: ‘Nije me briga šta će mi se desiti, ne bojim se nevolje, želim samo moju pobedu”.

Društvo jedva čeka da vidi, kakve će naslove Emery pobrinuti u bliskoj budućnosti.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)