Nepotrebne fotografije

Ova dimna fotografija rasplamsala je bijes! Nažalost, Cathy Hummels (34) dobro poznaje hejtere na internetu: Ponovo je žrtva komentara i poruka mržnje koji idu ispod pojasa.

Sada je bivša supruga fudbalera Matsa Humelsa (33) objavila provokativnu fotografiju koja je ponovo navela neke pratioce na Instagramu da pišu protiv nje.

Može se vidjeti: Cathy u bikiniju, lascivno gleda u kameru dok drži cigaretu u ruci. Problem za  mnoge: cigareta koja se dimi! Ovako nešto do sada nije bilo poznato od Cathy, a štetno je i za njeno zdravlje, kažu kritike. Osim toga, mnogi su pronašli njenu poruku ispod objave: Tamo je cigaretu nazvala “Accessoire”, “dodatkom” koji je pozajmila od dobrog prijatelja, kako bi pozirala za fotografiju. Jedan pratilac je razočaran fotografijom: „Znači, onaj sa cigaretom kao dodatkom nije u redu“. Drugi se obraća Cathinoj savjesti: „Nimalo kul! Kakvu to poruku prenosi slika? Lijepa je fotografija, ali cigareta je potpuno nepotrebna”.

Na njenu ulogu uzora, podsećaju je i njeni pratioci: „Draga Keti, imaš milion sunčanih naočala i 65.000 torbica, a čemu cigareta? Vi imate određenu odgovornost kao odrasla žena i majka. Nažalost, totalno nepotrebno! Od majke, majci”.

Komentare je napisalo više od 100 pristalica, a mnoga mišljenja ovakve vrste mogu se naći na njenom prilogu. Ona se ni sa jednim ne slaže. Demantovala je optužbe i komentare, dodajući nekoliko sati kasnije: „Ko kaže da je cigareta moj dodatak? Možda sam je samo držala? ‘Hejteri’ ne dolaze na ovu ideju”.

Uostalom, takođe nosi i ogrlicu i narukvicu kao dodatke na fotografiji. Bilo kao dodatak za fotografiju ili mali gest prijateljstva za vašu djevojku: vaši pratioci mnogo više vole Cathy bez cigarete. A Cathyne fotografije bez cigarete su bar toliko cool!

(bild)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)