Hrabar pokušaj

Emma Corrin pokazala je veoma duge noge u crnom bodiju i širokom ogrtaču dok je prisustvovala premijeri filma “My Policeman” na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

Kada ste zajedno sa jednim od najpoznatijih ljudi na svijetu, teško mu je oduzeti svjetla reflektora.

Međutim, Emma Corrin je napravila hrabar pokušaj i kako se vidi, u potpunosti uspjela.

Britanska glumica je privukla pažnju u pripijenom bodiju i širokom crnom ogrtaču, dok je pratila kolegu Harryja Stylesa na zvaničnom predstavljanju filma.

Corrin ( 26) upotpunila je svoj izgled crnim štiklama, dok su prozirne hulahopke dale ansamblu ženstvenost koja često nedostaje njihovom tipično androginom izgledu na crvenom tepihu. 

Govoreći o filmu na konferenciji za novinare ranije tokom dana, Harry je rekao gostima da  novi film govori o ograničenjima koja je britansko društvo postavilo konvencijama ovog vremena, te da je izgubljeno vrijeme najrazornija stvar, jer je to jedina stvar koju ne možemo kontrolisati.

“To je jedina stvar koju ne možete dobiti nazad. I jedna stvar za koju mislim da je bitna – kakav god život da ste živjeli – na kraju kada se sjetite vremena provedenog s ljudima koje volite”, rekao je Harry.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)