Donje rublje na neki novi način

Supermodeli Candice Swanepoel, Elsa Hosk i Alessandra Ambrosio pokazale su svoje sjajne figure dok su pozirale za magazin More or Less, u donjem rublju napravljenom od prenamijenjenih svakodnevnih predmeta.

Novo snimanje – koje je nekadašnje anđelice Victoria’s Secrets pretvorilo u ‘Earth Angels’, ovozemaljske anđele, kako bi se istakla prerađena moda. Njima trima u nizu odvažnih odjevnih kombinacija, pridružile su se oskudno odjevene Stella Maxwell, Sara Sampaio, Martha Hunt, Lily Aldridge, Lais Ribeiro i Leomie Anderson. Vau!

Grupa legendarnih supermodela pokazala je svoje blistave figure dok su pozirali za magazin More or Less.

Na slici: U gornjem redu Leomie Anderson, Martha Hunt, Lily Aldridge, Stella Maxwell, i u donjem redu: Alessandra Ambrosio, C Swanepoel, Elsa Hosk, Lais Ribeiro.

Candice (33) je pokazala svoju nevjerovatnu figuru i zategnute trbušnjake u lepršavom bež grudnjaku i gaćicama, dok je Elsa, također (33), nosila cvjetni broj na svom vitkom stasu.

U međuvremenu, Alessandrin ansambl je bio napravljen od dečijih igračaka dok je učestvovala u snimanju na otvorenom. Od sakoa sa kaišem i čizama do butina napravljenih od novina i trake, do mikro suknji i grudnjaka napravljenih od barskih peškira i fudbalskih lopti, manekenke su predstavljale nešto novo u svojim odjevnim kombinacijama. Pose!

Odjevni predmeti Kezako Paris ‘naglašavaju činjenicu, što je za jednu osobu smeće, za drugu je ‘vreli izgled’. Komade je napravio dragoceni arbitar prerađene mode More or Less, Kezako Paris, brend koji predvodi stilistica Charlotte Collet.

Pojavljivanje Candice na snimanju dolazi nakon što su se pojavile glasine o romansi između nje i Kanyea Westa.

Na slici: Nekada, djevojke poznate po svojim Victoria’s Secret revijama, nikada se nisu stidjele pokazivati ​ svoje figure u donjem rublju.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)