Recepti za dobar izgled

Reality TV sirena Kourtney Kardashian izgleda nevjerovatno za njene 43 godine.

U Keeping Up With The Kardashian podijelila je svoje savjete, a na svojoj web stranici za wellness POOSH kako ispravno započeti dan.

Ispostavilo se da supruga Travisa Barkera ima prilično složen doručak za koji je potrebno malo truda da se sastavi. Drugim riječima, to nije kafa i pecivo iz pekare.

“Započnite dan ukusnim doručkom, koji ima velike prednosti za zdravlje i ljepotu?”, piše na POOSH-u.

“To je ono što mi zovemo da živimo najbolje. Ovaj recept za slatke jagode od zobi se lako pravi, pun je hranjivih sastojaka poput suncokretovog putera i chia sjemenki, koje su pune zdravih masti, i bisernog praha, koji pomaže u postizanju sjajne kože i proizvodnje kolagena“, dodaje ona.

Agava daje dodir slatkoće i pomaže u smanjenju skokova šećera u krvi. Za opciju zaslađivača bez šećera, probajte monk voćni javorov sirup.

Voćni šećer monaha potiče od monaškog voća u Aziji. Molekul je prevelik da bi se apsorbovao u našem krvotoku, što ga čini sigurnom opcijom zaslađivanja za ljude koji su podložni skokovima šećera u krvi. ili one sa dijabetesom.

“Drugim riječima: ovo nije vaš osnovni kolač od zobi preko noći. Pročitajte dalje,  kako biste dobili potpuni recept, korak po korak”, navodi se u članku.

Sirena je, takođe, na svojim Insta Stories objavila da je ove nedelje uživala bez glutena i veganskog tosta sa cimetom dok je dijelila fotografiju poslastice.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)