Odmor s prijateljima

Naomi Campbell (52) izgledala je svakim svojim centimetrom kao djevojka sa plaže, dok se svlačila u bikini za seriju snimaka s prijateljem modelom Altonom Masonom.

Supermodel je pokazala svoju senzacionalnu figuru u sićušnom dvodijelnom kostimu, koji je laskao njenoj zategnutoj tjelesnoj građi. Majka jednog djeteta izgledala je nevjerovatno dok je u nizu snimaka izazivala oluju, pokazujući svoju fleksibilnost i agilnost, skočući u zrak.

Zvijezda je stilizovala svoje crne pramene u opuštene valove za taj dan, a nosila je i nekoliko zlatnih ogrlica.

Alton (24), koji je ušao u istoriju kao prvi crni muški model koji je hodao za Chanel, takođe je izgledao nevjerovatno dok je pokazivao svoju mišićavu građu u lanenim pantalonama. Par je ljetovao zajedno sa osnivačem PrettyLittleThinga Umarom Kumanijem, koji je, takođe, podijelio snimke sa njihovog odmora. Umar (34) se odlučio za ležeran izgled, jer je obukao bijelu otvorenu košulju uz odgovarajuće pantalone. On je bio u društvu zaručnice Nade Adelle, koja je izgledala zapanjujuće u bijelom krop topu i odgovarajućoj suknji.

Sve ovo se dešavalo nakon što se Naomi ne tako davno suočila s kritikama aktivista gej desnice, jer je pristala biti domaćin ‘spektakularne’ modne revije u Kataru. Homoseksualci i žene su proganjani u arapskoj naciji gdje se homoseksualnost smatra nenormalnom i kažnjiva je sa tri godine zatvora.

Organizacija za ljudska prava Amnesty International saopštila je da se žene i LGBTQ+ osobe “u ovoj zemlji i dalje suočavaju s diskriminacijom i u zakonu i u praksi” u zemlji.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)