Januarski transfer najavljen: Dragović napušta Zvezdu?

Kako prenose austrijski mediji, vrlo je izvestan transfer Zvezdinog iskusnog štopera Aleksandra Dragovića u Austriju iz Beča. Uprava ovog bečkog tima nije zadovoljna početkom sezone, pa će od januara doći do velikih promjena.

Austrija je jesenas eliminisana iz Kupa Austrije, imala je slabe rezultate u Evropi, a daleko je zaostala u ligi. Na to ukazuju i vrlo visoke kvote u kladionicama, koje možete pronaći na sajtu StraneKladionice.

Austrijski mediji pišu da će fudbalski klub Austrija od 3. januara analizirati potencijalne kadrove, nakon čega će odlučiti ko će im biti pojačanja u nastavku sezone. Na spisku je i Zvezdin Dragović.

Poznato je da je Dragović seniorsku karijeru započeo u ovom bečkom klubu, pa je jasno zašto im je on jedan od prvih izbora, a trenutno je član austrijske fudbalske reprezentacije. Za Austriju je prvi put nastupio 2011. godine, a nakon toga karijeru je nastavio u Bazelu, Dinamu Kijevu, Leverkuzenu, Lesteru, dok nije pronašao put do Zvezde. Manuel Ortlenger, sportski direktor Austrije, rekao je da je za njegov klub od velike važnosti da od januara analizira sve igrače na koje mogu računati. Međutim, problem sa kojim se ovaj klub trenutno suočava su ograničena finansijska sredstva za potencijalne transfere