Prijatelji i malo više

Uprkos tome što je ona nedavno insistirala da su oni samo “prijatelji”, Larsa Pippen i Marcus Jordan pokazali su se veoma bliski dok su zajedno izašli na plažu u Miamiju usred višemjesečnih glasina o zabavljanju.

Bivša supruga Scottieja Pippena i sin Michaela Jordana izazivali su poglede dok su šetali plažom zagrljeni. Nije ni čudo što je Marcus (31) jedva držao ruke dalje od Larse (48), reality zvijezdom u oskudnom crnom bikiniju koji je mašti ostavljao vrlo malo.

Zvijezda reality show programa “The Real Housewives Of Miami”, “Prave domaćice iz Majamija”, oduševila je u seksi crnom kupaćem kostimu sa kosom skupljenom u urednu punđu i modernim sunčanim naočalama, koje su joj štitile vid. Izgledala je svaki centimetar kao zvijezda na plaži dok se brčkala po obali sa svojim zgodnim muškarcem pored sebe. Uživali su jedno s drugim u intimnom okruženju, zavaljeni na ležaljki u sjeni kišobrana. Činilo se da joj je Jordan ljubi golo rame dok je ležala pored njega.

Prošlog mjeseca, usred uskovitlanih glasina o zabavljanju, Larsa je insistirala da su ona i Marcus samo prijatelji.

“Mi smo prijatelji. Prijatelji smo nekoliko godina i to je zaista ono što je. Mi smo prijatelji”, rekla je za “People” na BravoConu.

A kako slike kazuju, i mali više od toga.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)