Između dvije slike – 25 godina

Devedesetih godina je Donna D’Erico zavrtila glavom svim obožavaocima u kultnoj seriji “Baywatch” kao spasiteljica Donna Marco u čuvenom crvenom kupaćem kostimu.

A sada pogledajte: 54. godišnjakinja i dalje voli jarko crvenu! Nekada je bila plavuša, sada je brineta. Ali, Donna je ostala privlačna. Umotana kao poklon, američka glumica pozdravlja svojih 1,1 milion fanova na Instagramu u crvenom svilenom donjem vešu ispred izgužvanog kreveta, izazivajući oduševljenje. Je li već Božić?

Teško je povjerovati da majka dvoje djece (kćerka Frankie, 21, sin Rhyan, 29) već ima 54 godine kada je pogledate. Međutim, doktorka ljepote je u tome malo potpmognuta. Mnoge zvijezde vole da svoju estetsku hirurgiju drže u tajnosti – ne baš i Donna, koja je 2017. godine izvijestila o pravom hirurškom maratonu. Rekla je: “Imala sam podizanje ruku, zatezanje stomaka, liposukciju i transfer sala na zadnjici – sve u jednom danu”.

Ex-Playmate je presretna da pokaže svoje obline u uskoj odeći. Zašto ne? Njeni fanovi smatraju da je to odlično, komentarišući njenu fotografiju u crvenom donjem vešu riječima poput “Ooh la la Donna!”, “To je moj božićni poklon…” ili “Samo izgledaš prelijepo”.

Bivši basista grupe Mötley Crüe, Nikki Sixx, (bili u braku od 1996. do 2007.) je bio njen muškarac iz snova. Ali, za sada još uvijek nije pronašla svog novog.

“Srceparajuće je kada te toliko muškaraca želi, a niko te ne voli”, rekla je Donna D’Erico na Instagramu. “Shvatam da namjerno korištenje seksipilnosti otežava ljudima da cijene druge stvari o vama. Pomirila sam se s tim”.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)