Mini pojas za grudi

Kim Kardashian (42) ima toliko odjevnih predmeta na izbor, ali je u ovom slučaju nepogrešivo zgrabila najmanji komad koji je mogla pronaći. Bar kao grudnjak.

Pažnja, dolazimo ja i moj pojas za grudi!

U Majamiju je bivša od skandaloznog repera Kanyea Westa (45) mamila poglede svih prisutnih.

Tokom sajma umjetnosti “Art Basel” u Majamiju, Kim je ogladnjela i upala je u restoran Gekko sa sestrom Khloé (38) i nekoliko njihovih prijatelja. Ispod je imala široke mustra pantalone i crne čizme preko koljena, a iznad je bila više prozračnija.

Super prozirni gornji dio držao je njene grudi zajedno, otkrivajući njen uski struk i ramena. Dobro je da ništa nije iskliznulo…

Kim Kardashian je majstor u sportskim zadivljujućim odjevnim kombinacijama. Bez obzira koliko mali bili. Dakle, nema problema da modna ikona provede čitavu noć s takvim mini pojasom za grudi. Č

ak i ako vjerovatno nije toliko toga vidjela zahvaljujući svojim velikim sunčanim naočalama.Dakle, i to je nekako kao umjetnost, ono što je pokazala na sajmu umjetnosti.

Dok bi se nekima od takvog prizora vilice spustile i mogli biste na trenutak zaboraviti sve oko sebe, mogli biste se osloniti na fotografe. Snimili su Kimovu cenzorsku traku na grudima za potomstvo.

Gledati i biti zadivljen.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)