Par za desetku

Izabel Goulart (38) ljubila je svog zaručnika Kevina Trappa (32) dok se sunčala u St Bartsu u četvrtak. Manekenka je nosila mali narandžasti bikini dok se brinula o svojoj na preplanuloj boji i uzela je vremena da pokaže svoju naklonost prema golmanu tokom njihovog bijega na Karibe.

Nedavno je par,koji je zaručen već četiri godine, uživao u odmoru na destinaciji za odmor slavnih i čak su obukli svečane dodatke dok su se brčkali na plaži na Božić.

Dok je ležala na ležaljkama na bijeloj pješčanoj plaži, bivša Victoria’s Secret anđeo nosila je jarko narandžasti bikini sa gornjim dijelom bez naramenica i prilično drskim donjim dijelom.

Brazilska bomba, koja je poznata po svom izdanju kupaćih kostima Sports Illustrated, zaštitila je lice od sunca sunčanim naočalam i šeširom sa vizirom.

A kao nakit je nosila verenički prsten, par hardverskih naušnica, prefinjenu ogrlicu i lančić za stomak.

Tokom njihovog dana na plaži, brineta lepotica se nagnula radi strastvenog poljupca, a kasnije je čvrsto obavila ruke oko svog ljepotana.

Golman Ajntrahta iz Frankfurta, koji je igrao za reprezentaciju Njemačke na FIFA Svjetskom prvenstvu 2022. u Kataru, nosio je tamnoplave kupaće gaćice sa sjajnom završnom obradom.
Nosio je par plavih naočala sa crnim okvirom dok se opuštao.

Sve u svemu, oboje za čistu desetku!

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)