Planovi za odmor i nova snimanja

Sophie Kasaei (33) zvijezda serije Geordie Shore objavila je snimak u bikiniju i tom prilikm otkrila da je već rezervisala svoj prvi odmor u Novoj 2023. godini.

Reality zvijezda je na Instagramu podijelila svoju sliku sa prošlog putovanja i pitala svoje pratioce na koje lokacije planiraju ići.

Zanimljivo je pozirala u raskošnoj ružičastoj i narandžastoj odeći, uparivši kostim sa narandžastim naočarima za sunce. Sophie je držala svoju brineta kosu opuštenu, dok je otkrivala svoju blistavu preplanulu kožu.

Prijateljica i koleginica iz Geordie Shore Chloe Ferry brzo je komentarisala: “Bolje da si sa mnom”, dok je bivši takmičar Love Island Kaz Crossley napisao: “Vatra”.

Sophiein drski post dolazi nakon što je ranije otkriveno da će se pridružiti glumačkoj ekipi TOWIE, u prvom ikada crossoveru između reality programa.

TV ličnost koja je u vezi sa članom ekipe TOWIE, Jordanom Brooksom, glumiće zajedno sa svojim dečkom u nadolazećoj seriji serije koja se snima u inostranstvu.

Insajder iz Essexa je rekao da se producenti nadaju da će Sophie, koja je bila u originalnoj glumačkoj ekipi Geordie Shore i ima preko 2 miliona pratilaca na Instagramu, pomoći da se oživi serija, koja je izgubila svoju popularnost posljednjih godina.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)