Uživa u životu

TV zvijezda Claire Sweeney (51) je 2023. godinu započela u raju, odletjevši na Barbados na zimsko sunčanje. Bila puna samopouzdanja dok se hvalila svojim oblinama u plavom bikiniju tokom kupanja u okeanu u svom luksuznom odmaralištu.

Pokazujući svoj praznični preplanuli ten, Claire se rashladila kupanjem tokom dana na plaži sa sinom Jaxonom (7) i prijateljima. Claire je izgledala sjajno u svojim kupaćim kostimima vodene boje i zlatnim detaljima, koji su istakli njenu bronzanu figuru. Svoju plavu kosu je stilizovala ležerno, kako bi se zahladila i dodala dašak šminke za dan na suncu.

Claire je snimke sa svog luksuznog bijega podijelila na Instagramu.

Prošle godine Claire je otkrila svoje tajne mršavljenja prije nego što je glumila u Cabaret All Stars i željela da izgleda “fizički najbolje”.

“Plan je bio da počnem ići u teretanu i na vruću jogu, pet dana u sedmici, jer je to odlično za mršavljenje i jačanje moje srži”, rekla je.

Iako je bila otvorena po pitanju svog fitnes režima, Claire je uvijek insistirala da ne vrši preveliki pritisak na sebe i ranije je “prihvatila da ima višak kilograma”.

Tokom pojavljivanja u emisiji Lorraine na ITV u martu 2022. godine, Claire je otkrila svoje tajne kako izgledati i osjećati se dobro: “Mislim da je to samo prikladno oblačenje, malo sam promijenila frizuru. Samo to prihvatite i uživajte u onome što ste”.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)