Veće grudi, veći problemi

Velike grudi donijele su joj veće probleme…

U stvari, Kati Price (44) je poslednjih nedelja došla na veliki korak bliže svom cilju da ima najveće grudi u Britaniji: 16. put je otišla pod nož, ubacila implantate od 2120 mililitara.

Ali, oni sada zadaju Kati mnogo problema, kvareći joj sreću sa velikim grudima.

U čemu su problemi sa njenim novim XXL grudima? Katie teško pati zbog njih, pišu britanski listovi. Osim toga, ne bi trebalo ni malo da bude zadovoljna izgledom: njene nove grudi joj se čine iskrivljenim!

Izvor je za The Sun rekao o Kejtinim iskušenjima: “Katie pati zbog svojih novih grudi, jer su prevelike za njeno malo tijelo i stvaraju joj stalne bolove u leđima. Noći su joj bez sna, a razmišlja i o uklanjanju novih implantata.

Izvor dalje tvrdi: „Njeni prijatelji vjeruju da je pitanje mjeseci prije nego što će ih ponovo izvaditi. Osim toga, uvjerena je da joj grudi izgledaju krivo i da je jedna veća od druge”.

To ne bi bilo prvi put da je Katie napravila veliki korak naprijed-nazad preko svojih grudi, koje je povećala nekoliko puta, da bi ih kasnije ponovo smanjila.

U 2015. godini, dupli D se završio prilično loše: Kati je tada dobila rupu u grudima, a implant je čak virio iz njenog tijela tokom neuspešnog smanjenja grudi. Jao! A mnogi će sada reći i: Fuj!

Nadajmo se da će ovoga puta biti pošteđena ovakvog zla…

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)