Sve u dvadeset minuta

Holivudska zvijezda Blanca Blanco pokazala je svoju nevjerovatnu figuru na Dan zaljubljenih dok je pozirala u roze i crvenom donjem rublju.

Glumica, koja je glumila u Tale Of Tails i Eye For Eye, a igraće i psihijatricu u filmu Ash And Bones – nosila je ružičasti grudnjak sa crvenim srcima i male gaćice Love XOXOX, koji su maksimalno iskoristili njenu figuru.

Djevojka glumca Lovca na jelene Johna Savagea pozirala je fotografu Filipu Šobotu u blizini bijele pješčane plaže dok je upijala sunce na Karibima tokom svog zimskog odmora daleko od Los Angelesa.

Crnka bomba – koja je posljednji put viđena u plavom bikiniju – takođe je ekskluzivno podijelila kako je uspjela zadržati ravan stomak i trbušnjake iako i dalje uživa u onome što jede.

Ispostavilo se da postoje laki trikovi koje ona slijedi zbog kojih izgleda spremno za kameru.

“Traje samo 20 minuta dnevno i to možete učiniti iz udobnosti svog doma dok gledate TV. U posljednje vrijeme postala sam opsjednuta svojim srednjim dijelom. Želim veoma ravan stomak, a takođe sam pokušala da poradim na trbušnjacima. Svi na Instagramu imaju neverovatne trbušnjake i ja sam ih želela, ali nisam znala kako. Onda sam istražila i otkrila da morate smanjiti unos ugljikohidrata dok radite trbušnjake. Ne možete jedno, a ne drugo. Tako da sam morala na posao”, rekla je Blanca.

Ispostavilo se da nije imala problema sa smanjenjem unosa ugljikohidrata.

“Ne volim hljeb, ali ga ni ne mrzim, pa ga i dalje jedem, ali ne toliko. Ako imam sendvič, skinem gornji dio i samo donji komad kruha. Ako imam tjesteninu, imam manje rezanaca i dodam meso i puno povrća. Ako imam rižu, ja samo pola porcije na tanjiru”, izjavila je Blanca.

Što se trbušnjaka tiče, ona ih radi svaki dan.

“Svakog dana idem u teretanu ne samo da izgledam u formi već da se osjećam dobro. Svako ima mnogo frustracija svakog dana u životu – porezi, saobraćaj, stres na poslu. I svima je potrebno mjesto za opuštanje. Za mene je to teretana. Znojim se od frustracija i osjećam se bolje nakon toga.
Tako radim tri serije trbušnjaka, ali koristim i sprave na kojima radim trbuščić radeći podizanje nogu, sve to pomaže”, dodala je.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)