Spremna za karneval

Karnevalska sezona u Njemačkoj je počela još 11,11. i od tada se broje dani do početka ovogodišnjeg karnevala. Manekenka Izabel Goulart, vjerenica golmana Ajntrahta iz Frankfurta Kevina Trapa, veoma je uzbuđena zbog petog godišnjeg doba, kako karnavalisti nazivaju vrijeme karnevala.

Ipak, kako se čini, ona je malo nedovoljno obučena za klasični njemački ulični karneval.

Alaaf! Kako kažu u Koelnu. Ili, u Frankfurtu kažu: Helau! A kako je poznato Kevin Trapp je tu kod kuće. On je ponovo na golu Ajntrahta iz Frankfurta od 2018. godine, nakon što se vratio iz Paris Saint-Germana.

On je nešto duže u vezi sa brazilskom manekenkom Izabel Goulart. Ona je uz njega još od 2015. godine.Njih dvoje su se čak i vjerili u julu 2018. godine.Ne znamo da li će, i kada, zazvoniti svadbena zvona. Ali, sada, karneval je ionako važniji događaj.

Goulart je na svojoj Instagram stranici jasno stavila do znanja da je i ona spremna da se s entuzijazmom baci na scenu karnevala. Tamo je objavila tri svoje slike u –  prilično ekstravagantnom kostimu.

Kraljica ili boginja?

U stvari, ova 38. godišnjakinja na sebi ne nosi gotovo ništa. Prsa i međunožje prekriva odjećom od metala i ukrasima koji bi mogli poticati iz antičkih vremena.

“Ready for Carnaval!”, (“Spremna za karneval”), napisala je Goulart. “Sretna sam što sam kraljica Brazila”, dodala je.

(express)

Lj.G.

(NovaSloboda.ba)