Prirodni proces

Kraljica ljepote Kim Kardashian rijetko nešto prepušta slučaju – barem kada je njen izgled u pitanju. Kada objavi fotografiju na Instagramu, pomno se brine da je savršeno osvijetljena, da posebno dobro pozira i da možda radi i s jednim ili drugim filterom. Ali, šta ako Kim sama ne objavi sliku?

Onda se može desiti da na Instagramu završi potpuno neretuširana.

Kim Kardashian je već objavila više od 5.700 slika na svom Instagram nalogu i ona (ili filter) je izvukla najbolje na svakoj od njih. Savršeno svjetlo i seksi poza čine sve ostalo! Ali, nova fotografija mnoge obožavaoce kraljice ljepote ostavlja u nedoumici, šta se dogodilo sa Kim Kardashian?

Sliku je objavila njemačka mega influencerica Leonie Hanne. Imala je čast da već dva puta sretne Kim Kardashian i napravi prigodne fotografije s njom. Leonie je objavila obe fotografije u svom feedu, čime je vjerovatno za Kim izazvala pravu noćnu moru.

Milioni korisnika sada vide istinite činjenice: Kim Kardashian (42) majka četvoro djece, potpuno neretuširana na Instagramu. Nema sumnje, Kim je privlačna žena, ali Kim više nije tako bez bora kao što voli biti na Instagramu. Uprkos teškim treninzima, strogoj veganskoj ishrani i pristupu skupim kozmetičkim tretmanima – čak je i Kim Kardashian nemoćna protiv prirodnog procesa starenja.

(style)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)