Bingo se do kraja godine odriče marže na hranu za bebe

Kompanija Bingo pokreće akciju „Bingo za bebe“, kroz koju se u potpunosti odriče marže za sve proizvode iz kategorije hrane za bebe. 

Kako je saopšteno iz kompanije, akcija Bingo za bebe! počinje u aprilu i trajaće do kraja 2023. godine, a obuhvata sljedeće kategorije proizvoda: hrana za bebe, kašice i sokovi za bebe, te voda za bebe.

„Akcijom ‘Bingo za bebe’ želimo pružiti podršku svim roditeljima koji se susreću sa izazovima, ali i srećom roditeljstva. Vjerujem da smo svi svjesni demografskih izazova s kojima se naša zemlja suočava, a naša trajna odluka je da u fokusu našeg društveno odgovornog djelovanja bude porodica. Projekat je značajna investicija i vjerujem da će ova akcija biti važna poruka ohrabrenja lokalnim zajednicama, kojima je kompanija Bingo, kao najveći domaći maloprodajni lanac trgovina, sve ove godine nastojala obezbijediti najbolji omjer kvalitete i cijene“, istakao je Edin Ibrahimović, Izvršni direktor za biznis operacije kompanije Bingo.

Akcija „Bingo za bebe!“, prva takve vrste u BiH tokom koje će se određene kategorije proizvoda prodavati sa 0 posto marže, predstavlja još jedan primjer posvećenosti kompanije Bingo kupcima u BiH, koji su u fokusu njenog djelovanja i poslovanja već 30 godina, ističu iz kompanije.

(Fena)