Gradonačelnik Kordić u povodu Ramazanskog bajrama uručio bonove 30 socijalno ugroženim porodicama

U povodu predstojećeg Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara u Centru za socijalni rad Mostar s novčanim podrškama danas je obradovala 30 socijalno ugroženih porodica u Mostaru.

Bonove u vrijednosti od po 200 KM uručio im je gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić. Uručenju bonova bila je prisutna direktorica Centra za socijalni rad Mostar Zdravka Marić, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i šef Službe za socijalne i stambene poslove, zdravstvo, raseljene osobe i izbjeglice Grada Mostara Elvedin Gadara.

Gradonačelnik Kordić uputio je čestitku povodom predstojećeg ramazanskog bajrama, rekavšikako ovim činom Grad Mostar već 18 godina za redom pruža podršku i uljepšava ovaj praznik svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe. Istakao je kako će Grad Mostar nastaviti s pružanjem podrške socijalno ugroženim porodicama uoči najvažnijih vjerskih praznika katolika, pravoslavaca i muslimana.

Direktorica Marić, glavna savjetnica Komadina i šef službe Gadara pridružili su se čestitkama i lijepim željama za Bajram, a Marić je na kraju zahvalila Gradu Mostaru na kontinuiranoj podršci i projektima koje radi Centar za socijalni rad.

(NovaSloboda.ba)