Vrući show

Uprkos lošem vremenu, ovih dana je u Beču održana modna revija modnog labela “Intimissimi” pod motom “Italian Spring Night”, “Italijanska proljetna noć”, koja je zagrijala mnoga srca. To se nije desilo samo zbog seksi rublja ove etikete, već prije svega zbog vrućeg izvođenja Lili Paul Roncalli.

Čak i ako se vremenski bogovi nisu prilagodili motou večeri i da je lilo kao iz kabla, u Palati Lihtenštajn okupilo se bezbroj uglednih gostiju.

Morala se ispitati nova kolekcija Intimissimi Jennifer Lopez. Šareno, razigrano, ženstveno i seksi – bilo da su u pitanju grudnjaci, gaćice ili lagane, prozračne košulje. Zapravo, previše dobre da bi ih sakrili ispod svakodnevne odjeće.

Ni umjetnica Lili Paul-Roncalli nije bila škrta sa svojim čarima. Samo u čipkanom bodiju, jarke pink boje, pokazala je zašto je umjetnica među artistima, na oduševljenje publike. Njen dečko, teniser Dominik Tim, nedostajao joj je na prezentaciji, ali su i drugi muškarci bili oduševljeni njenom prezentacijom.

Prisutne dame posipale su ružama zgodnu brinetu.

“Mislim da je nastup Lili-Paul Roncalli bio odličan, ali mislim i da su djevojke koje su plesale bile odlične. Mnogi gosti će dijelove iz nove Intimissimi kolekcije kombinovati sa svojom odjećom, a mislim da se to mora činiti mnogo češće. Zaista, ovo rublje ne morate da nosite samo ispod”, rekla je Sila Sahin-Radlinger, a Christine Reiler je dodala: “Show Lili-Paul Roncalli me je natjerao da se već sutra vratim na jogu”.

(heute)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)