Opušteno uživanje

Chantel Jeffries je pokazala svoju zategnutu i preplanulu figuru dok je uživala u opuštajućem danu u Miami Beachu. Po zanimanju DJ, koja je nedavno proslavila svoj 30. rođendan, hvalila se trbušnjacima u oskudnom crnom bikiniju.

Bivša od Justina Biebera izgledala je blistavo, jer se odlučila za prirodnu rosnu šminku sa sjajnim golim usnama. Dugu crnku kosu je povukla u urednu kosu i učvrstila je bež kopčom.

Chantel se poprskala uljem za sunčanje dok je uživala u smutiju dok je ležala na ležaljci.

Chantel je nedavno na društvenim mrežama objavila svoje fotografije u kupaćim kostimima iz Fashion Nove. Ona je jedna od mnogih poznatih ličnosti koje sarađuju sa brendom brze mode.

U aprilu je Chantal objavila sjajne slike na Instagramu nakon zabavnog vikenda u Indiu u Kaliforniji za muzički festival Coachella. Zvijezda je prisustvovala zabavama, poput one koju je vodio Revolve, a kojoj su prisustvovale i Olivia Culpo i Christina Milian.

Pinup je viđen u raznobojnom topu bikinija dugih rukava u stilu Pucci stila iz 1960.ih koji je obožavaocima ponudio pogled na njen stomak, čemu je dodala malu odgovarajuću mini suknju.

Fokus je bio njen zategnuti stomak i duge, izvajane ruke, dok je prisustvovala pješčanom dijelu Revolve zabave.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)