Uskoro uspostavljanje aviolinija iz Sarajeva za Podgoricu i Tiranu

Kao rezultat zajedničkih aktivnosti Međunarodnog aerodroma Sarajevo sa partnerima iz turističkog sektora i crnogorskog avioprevoznika Air Montenegro, uspješno su okončani pregovori vezani za uspostavljanje direktnih aviolinija između Sarajeva i Tirane, te Podgorice i Sarajeva. 

Letovi na ove dvije destinacije obavljaće se u sklopu ljetnog reda letenja od 19. juna do 18. septembra. Charter letovi za Tiranu obavljaće se svakog ponedeljka sa polijetanjem iz Sarajeva u 09,40 sati po lokalnom vremenu, a redovni letovi za Podgoricu planirani su, takođe, ponedeljkom u 12,40 sati po lokalnom vremenu, saopšteno je iz Sarajevskog aerodroma. 

Uspostavljanje novih linija upravo je rezulatat našeg proaktivnog pristupa, kao i činjenice da Aerodrom Sarajevo ima ključnu ulogu kada je u pitanju značajniji razvoj turizma i unapređenje vazdušne povezanosti BiH u smislu povezivanju i umrežavanja glavnog grada Bosne i Hercegovine sa ostatkom svijeta.

“Ovo je rezultat našeg kontinuiranog rada na povezivanju Sarajeva sa što većim brojem destinacija, tako da naši korisnoci u narednom periodu mogu očekivati dolazak novih aviokompanija i otvaranje novih atraktivnih destinacija, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana”, navodi se u saopštenju. 

(Fena)