Internacionalni plesni festival “Mo Stars Mediteran Open Dance 2023.” ovog vikenda u Mostaru

Mostar će, po četvrti put, biti centar plesno-sportske manifestacije pod nazivom IV Internacionalni plesni festival “Mo Stars Mediteran Open Dance 2023.”, koji će se u subotu i nedelju održati u SRC “Midhad Hujdur Hujka” s početkom u 10 sati sa svečanim defileom.

Manifestacija će trajati dva dana i okupiće oko 2.000 plesača iz cijele Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske, a u iščekivanju smo odgovora od predstvanika Bugarske,Austrije i Italije.

Organizator manifestacije je Plesni studio Mo Stars. uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoline HNK-a, Ministarstva obrazovanja,nauke, kulture i sporta HNK-a, Sportskog saveza Grada Mostara, Centra za kulturu Mostar i Grada Mostar.

Na dvodnevnom plesnom repertoaru biće odigrani i prikazani razni plesni stilovi i discipline, različitih starosnih kategorija i levela uz stručno ocjenjivanje internacionalnih sudija.

Grad Mostar će biti višednevni centar plesne umjetnosti, sporta i kulture, ali i najbolji pokazatelj kako plesna umjetnost, na čelu sa PS Mo Stars, je jedan od najboljih ambasadora kulture, obrazovanja i sporta u našem gradu.

(NovaSloboda.ba)