Šuška se…

Iznenađujuće glasine o zabavljanju Kylie Jenner (25) i holivudskog ljubavnika Timothée Chalameta (27) još nisu u potpunosti stišale među fanovima, a se iza ugla se pojavio sljedeći član klana Kardashian-Jenner sa ljubavnim glasinama. I fanovi su sve samo ne oduševljeni time.

Govori se o kraljici rijalitija Kim Kardashian (42). Trenutno se priča da je prilično sretna što je u blizini Toma Bradyja (45), bivšeg od supermodela Gisele Bundchen (42).

Čak toliko, da Kim čak traži novi luksuzni kutak u svom luksuznom kvartu na Bahamima. Brady se tamo počastio kućom za odmor, godinama ranije, sa svojim bivšom.

Prije nego što je mama četvoro djece pogledala okolo u Baker’s Bay Golf & Ocean Club, priča se da je čak pitala Bradyja za savjet, kako prenosi “Page Six”. Kakvo je područje, je li bezbjedno. O čemu se razgovara prije mogućeg sljedećeg poteza.

Da li nešto pucketa između uspešne preduzetnice i najboljeg fudbalera svih vremena? Uostalom, oboje su zvanično slobodni! Brady se razveo od bivše Gisele u oktobru 2022. nakon 13 godina. A Kim je i sama u ljubavnim vezama otkako se prošlog avgusta rastala od komičara Petea Davidsona (29).

Nakon razvoda, Brady je odlučio, prema Radar Online: Sljedeća, molim, to bi trebala biti “konzervativna, tradicionalna” žena. Izvor je objasnio: „Nakon Gisele, Tom je završio sa manekenkama. Gisele jednostavno poznaje sve u ovom poslu i posljednje što mu trenutno treba, da je njegova bivša žena uključena u njegov budući ljubavni život”.

Sada, baza obožavalaca bivše NFL zvijezde nije toliko oduševljena mogućim flertom s Kim Kardashian. „Bježi, Tome. Bježi od toga!”, piše obožavalac na netu. Dok drugi kaže: “Trebalo bi da se kloni nje”.

Kritički nastrojeni korisnici društvenih medija mogu odahnuti. Predstavnik Toma Bradyja rekao je za Entertainment Tonight: “Kim i Tom imaju zajedničke prijatelje i poslovne partnere, ali se ne zabavljaju”.

Insajder je, takođe, rekao istu stvar. Radilo se samo o kupovini kuće i Tom Brady je rado savjetovao Kim Kardashian – kao drugara.

Ali, koliko često dobri prijatelji postanu ljubavnici…
(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)