Nova liga

Fudbal i košarka u donjem rublju, hrvanje u donjem rublju, hrvanje u blatu, i, i, i… Svako ko je mislio da već zna sve o seksi “sportu” sada će biti u krivu.

Zakopčajte se, i pripremite se za Exposed Sportz! Ova nova sportska liga bi trebala biti još slobodnija od bilo čega što je bilo do sada. Barem tako obećava osnivačica lige Holly Sonders (36).

Bivša voditeljica Fox Sportsa, koja je u vezi sa bivšom bokserskom zvijezdom Oscarom De La Hoya (50), rekla je za Bro Bible: “Imamo žene koje će se takmičiti u sedam, osam sportova“.

To bi trebalo da uključuje sportove kao što je tenis, košarka i stoni tenis, ali i šah i preskakanje konopca.

Posebnost: žene će se međusobno takmičiti sa “vrlo malo, ili potpuno bez odjeće”. Planirano je da gola liga počne već u junu.

Sonders se u tome lično prvi put okušala na Instagramu u martu.

“Zamislite svoje omiljene Instagram bebe kako se takmiče u atletskim takmičenjima. Znojna. Namazane”, napisala je Sonders na snimku kako vozi spin bicikl u grudnjaku i tangama.

Za Sonders je očigledna motivacija žena da se uključe u “Exposed Sportz”.

“Žene su te koje zarađuju većinu svog novca na ‘OnlyFans’ ili drugim web stranicama. Neke zarađuju stotine hiljada dolara mjesečno od svog sadržaja”, rekla je.

I dalje: “Nekada su bili investicioni bankari i medicinske sestre, a sada su otkrili da mogu zaraditi mnogo više novca na internetu“.

Sonders, takođe, želi da zarađuje, a u ulozi šefa lige u šali se poredi sa velikim imenima u sportu, odnosno šefom Nacionalne fudbalske lige (NFL).

„Da, ja sam Roger Goodel iz ‘Exposed Sportz League’“, kaže.

Namignuvši, najavila je da će njena liga “oboriti sve rekorde pay-per-view”.

U svakom slučaju, “Exposed Sportz” bi trebalo da ima zagarantovanu veliku pažnju na mreži. Pogotovo što se, prema pisanju “New York Posta”, brojni fanovi nadaju da će poziv za učešće dobiti influenserka golfa Paige Spiranac (30), koja razotkrivenim objavama redovno oduševljava skoro četiri miliona pratilaca na Instagramu.

Još nije poznato koliko će koštati vrući događaji i gdje će se emitovati.

(NYP)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)