Studentski dom Antalija: Idealno mjesto za budući kvalitetan, ugodan i inspirativan studentski život

Studentski dom Antalija, u sklopu Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, predstavlja jedan od najmodernijih studentskih domova u regiji, kreativno i inspirativno dizajniran, te ispunjen elegancijom i stilom. Smješten je na idealnoj lokaciji u krugu univerzitetskog kampusa u blizini zgrada u kojima su smješteni fakulteti i univerzitetski studiji Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru.

Studentski dom Antalija se prostire na pet spratova, koji sadrže 21 moderno osmišljen i uređen apartman. Svaki apartman je pažljivo dizajniran kako bi zadovoljio sve potrebe studenata. Raspored apartmana uključuje četiri dvokrevetne soba, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom, prostorom za učenje i druženje, potpuno moderno opremljenu kuhinju, napredan sistem grijanja i hlađenja, toalet i prostrano kupatilo, balkon sa panoramskim pogledom, kao i lift koji olakšava pristup svakom spratu.

Pored udobnosti, Studentski dom Antalija će studentima pružiti vrhunski kvalitet žvota. Svaka smještajna jedinica je izrađena sa posebnom pažnjom i opremljena najkvalitetnijim namještajem kako bi se studenti osjećali ugodno i inspirativno. Prostrane sobe su tokom cijelog dana ispunjene prirodnom svjetlošću i pružaju savršen ambijent za produktivno učenje i kreativnost.

Studentski dom nudi i dodatne sadržaje, kao što je moderni restoran u sastavu doma, a studenti će moći uživati u raznovrsnim hladnim i toplim jelima, po pristupačnim cijenama, kao i u dva obližnja restorana, koji se, takođe, nalaze u kampusu Univerziteta, što će svakako obogatiti svakodnevni život studenata.

Zdravlje studenata, takođe, predstavlja jedan od prioriteta, te je dom opremljen studentskom ambulantom i psihološkim savjetovalištem, koji pružaju medicinske usluge i brinu se o zdravstvenoj sigurnosti stanara.

Jedna od najznačajnijih prednosti Studentskog doma Antalija je njegova lokacija koja omogućava brz pristup fakultetima, ali i brojnim društvenim sadržajima u gradu Mostaru. U blizini doma se nalaze i druge pogodnosti, kao što su supermarketi, pekare, ugostiteljski objekti, fotokopirnice i mnogi drugi sadržaji udaljeni na samo nekoliko koraka od doma.

Studentski dom Antalija je više od prostora za spavanje i učenje. Dom je zajednica koja podržava ciljeve studenata i doprinosi njihovom rastu i razvoju. Studenti će također biti u prilici da izgrade trajna prijateljstva, te da učestvuju u raznim studentskim i društvenim aktivnostima.

Konkurs za prijem studenata u Studentski dom Antalija u akademskoj 2023/2024 godini je otvoren od 5.6. do 21.7.2023. godine.

Za više informacija o Studentskom domu Antalija i o načinu kako aplicirati za smještaj saznajte na web stranici Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru (unmo.ba).

Ako planirate studirati u Mostaru, izaberite Univerzitet „Džemal Bijedić“ u Mostaru i izaberite vrhunsku studentsku rezidenciju – Studentski dom Antalija.

„Pridružite nam se, mi gradimo budućnost!“, poručju iz Studentskog doma Antalija.

(NovaSloboda.ba)