Nacionalni dan bikinija

Nacionalni dan bikinija je državni praznik u SAD. Zvijezde su toga dana naporno radile kako bi se takmičile na Instagramu, počevši rano ujutro i završavajući poslije ponoći.

Većina je pozirala u bikinijima koji su maksimalno pokazivaali njihove fantastične figure, a nekolicina je nosila i monokinije, dok su se neke osjećale sigurnije noseći jednodijelni kostim.

A sve su dame izgledale senzacionalno, jer su bile zategnute i preplanule.

Glumica Salma Hayek postavila je sliku u zapanjujućem raznobojnom patchworku iz dva dijela. Rekla je da slika “nije vraćanje unazad”.

Kim Kardashian izgledala je vitko u svijetloplavom bikiniju iz Skimsa na bijeloj pješčanoj plaži sa spuštenom dugom crnom kosom.

Zvijezda Sunseta Emma Hernan bila je u žarko ružičastom dvodijelnom komadu dok je snimala selfi u ogledalu u Palm Springsu. Izgledala je kao model Victoria’s Secreta.

Manekenka Lori Harvey, kćerka komičara Stevea Harveya, cvrkutala je u crnom bikini kompletu kompanije PrettyLittleThing dok je pozirala na otvorenom.

Melissa Gorga iz Real Housewives of New Jersey nosila je čudo sa crnim remenima dok je bila na plaži na istočnoj obali. Dodala je košulju koja je bila otvorena.

Coco Austin je na sebi imala bijele male tange i pokazivala grudi uz crveni crop top iz Arizone; njen suprug Ice-T branio ju je od trolova kojima se izgled nije dopao.

Ovo je samo mali dio onoga što se moglo toga dana vidjeti na profilima zvijezda na Instagramu.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)