Pravila važe za sve

Helen Flanagan (32) je pokazala svoju zadivljujuću figuru u narandžastom bikiniju sa cvjetovima dok je upijala sunce tokom svog raskošnog odmora na Barbadosu.

Bivša zvijezda serije Coronation Street izgledala je nevjerojatno dok je pozirala na pozadini kamenog zida. Pokazujući svoju prirodnu ljepotu, glumica je povukla svoje uredne duge plave pramenove dok je blistala za snimak.

Do ovog dolazi nakon što je Helen navodno odbijena iz otmjenog restorana na Barbadosu, gdje je bila na odmoru, zbog nepoštovanja pravila oblačenja. Jedan kolega turist je tvrdio da je priskočio u pomoć Heleni nakon što joj je rečeno da neće smjeti ući u restoran dok je nosila samo zlatni dvodijelni bikini. Rečeno je da je ostala crvena u licu, nakon što ju je osoblje u kafiću Kyma u Waves Hotel and Spa sa četiri zvjezdice zamolilo da pokrije svoj kupaći kostim, prije nego što uđe i rekla: “Ja sam slavna ličnost… Vodite me odavde!”

“Izgledala je užasnuto, jer je imala samo bikini i ljudi su zurili u nju. Moja sestra je imala crnu haljinu i pozajmila joj je, kako bi mogla da uđe. Bila je tako zahvalna jer je bilo malo nezgodno”. rekao je jedan posmatrač. Zaposleni iz kafića su dodali su da, iako je u kafić moguć pristup direktno sa plaže, posjetioci moraju nositi majicu ili kaftan.

Jedna turistkinja je rekla da je Helen uživala u vremenu sa svojom djecom u kafiću prije nego što je vratila haljinu i japanke koje su joj bile pozajmljene.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)