Sretno mjesto

“Pažnja”: Anna Ermakova pozira u XXS bikiniju – neki od fanova su ostali zabrinuti.

Prije samo nekoliko dana, Anna Ermakova je bila na odmoru na Sardiniji. Sada se pobjednica plesnog show peograma “Let’s Dance” opušta u Monte Karlu. Njeni fanovi na Instagramu mogu se radovati još jednom otvorenom outfitu. Ali, ovaj prilog posebno nije pobrao samo pohvale, već i glasove zabrinutosti…

Prije početka snimanja i rada žirija programa “Supertalent”, Anna je uživala u nekoliko slobodnih sati na suncu, i onda podijelila tri snimka u bikiniju. Anna se sunča u mini bikiniju i očigledno se osjeća kao kod kuće na ugodnim temperaturama. XXS bikini je odprintan sa mnogo cvetnih dezena, a gaćice se drže zajedno samo jednom uskim trakom od tkanine oko struka. Anna se, pri tome, blistavo smiješi na svojim snimcima. I to nije iznenađujuće, uostalom, ona je uz slike napisala „Happy place“, “Srećno mjesto”.

Ali, neki obožavaoci su i dalje zabrinuti za Annino zdravlje. Jedan pratilac piše: „Pazi da ne izgoriš na suncu!“, Nije ni čudo što opekotine od sunca nisu samo bolne, već i štetne po zdravlje. Zapravo, njen dekolte već na fotografijama izgleda dobro preplanulo. Međutim, kod većine svojih obožavalaca sa ovim ljetnim slikama Anna je postala hit. Obasipaju je komplimentima i brojnim emojijima “srce” i “plamen”. “Tako si blistava i lijepa”, napisao je jedan korisnik Instagrama. “Prelijepa žena”, rekao je još jedan od njenih brojnih obožavalaca.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)