Posao kao identifikacija

Alessandra Ambrosio (42) pokazala je svoju izvajanu građu na snimku koji je u srijedu objavljen na Instagram profilu njenog brenda kupaćih kostima GAL Floripa. Supermodel je nosila dvije ponude svoje kompanije dok je pokazala priličnu količinu gole kože, dok je pozirala za svoj snimak.

Figura iz modne industrije, koja je nedavno uživala u bijegu u Španiji, odlučila se za Sereia bikini gornji dio koji je otkrio njen utegnuti središnji dio. Ambrosio je, takođe, nosila odgovarajući donji dio koji je njenim pratiocima dao vrhunski pogled na njene isklesane bokove i bedra.

Bivša Victoria’s Secret Angel ukrasila se sa nekoliko komada nakita, uključujući jedan prsten i par ogrlica, dok je pozirala. Prekrasna brineta kosa padala je slobodno na ramena.

Prvi put je u martu 2019. godine objavljeno da je Ambrosio lansirala GAL Floripa liniju. Preduzetnica je pokrenula svoj brend zajedno sa svojom sestrom Aline i njihovom dugogodišnjom prijateljicom Gisele Coriom. Njih troje su se uglavnom fokusirali na dizajniranje jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima, iako su u prošlosti izdavali i mini bikinije i kratke pantalone.

Supermodel je, takođe, preuzela praktičan pristup promovisanju svog brenda i često se pojavljuje u njegovim kampanjama.

Ambrosio je o svojim poslovnim interesima govorila tokom intervjua za Forbes, gdje je opisala svoj pristup profesionalnom životu-

“Šta god da radim, želim da se osjećam kao da sam na odmoru. Želim da se osjećam kao da volim to što radim i da u tom trenutku radim nešto, kako bi se drugi osjećali bolje, ali i da se ja osjećam dobro i kompletno”, izjavila je.

Manekenka je dodala: „Željela sam da radim stvari koje me čine sretnom. Neću promovisati ili stvarati nešto sa čime se ne identifikujem”-

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)