Umrežena Ashley

Ashley Graham je bila vrlo eksponirana u mrežastoj haljini dok je prisustvovala rođendanskoj proslavi Odela Beckhama u New Yorku.

Supermodel (36) zavrnula je glave mnogima na 31. zabavi NFL zvijezde u svojoj otvorenoj odjeći, i bljesnula čipkastim donjim vešom ispod prozirnog ogrtača. Uvukla se u mrežasti ansambl i obukla donji veš visokog struka, u kombinaciji sa seksi braletom.

Ashley se pohvalila svojim oblinama i bogatim dekolteom, ali se pobrinula da se zagrije, pa je tome dodala i sivo-crni kaput. Kao dodatak svojoj senzacionalnoj odjevnoj kombinaciji, Ashley je nosila bijele štikle i srebrnu torbu.

Njena raskošna odjeća dolazi nakon što je ušla u sofisticiraniji ansambl na dodjeli modnih nagrada CFDA ranije te večeri. Istakla je svoju najbolju modnu nogu u zadivljujućoj crnoj haljini prekrivenoj tačkastim bijelim uzorkom. Haljina sa dolčevitom imala je prozirne duge rukave, a ispod nje je nosila dekoltirani crni bodi.

Na godišnjem modnom događaju sa zvijezdama, takođe, su se pojavile Teyana Taylor, Emily Ratajkowski i Kim Kardashian. Ovogodišnju ceremoniju dodjele modnih nagrada CFDA vodila je Anne Hathaway u Američkom muzeju prirodne istorije.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)