Reunion turneja

Girls Aloud otkrile su kako će se njihova dugo očekivana reunion turneja razlikovati od njihove nekadašnje slave, uoči povratka na scenu sljedeće godine.

Cheryl, Nadine Coyle, Nicola Roberts i Kimberley Walsh ponovo se okupljaju na turneji najvećih hitova, tokom sljedeće godine u čast njihove pokojne kolegice iz benda Sare Harding, koja je tragično umrla od raka u septembru 2021. godine.

Grupa kreće na put u maju i junu 2024. kao znak obilježavanja 21 godine, otkako su oni i pokojna Sarah osvojili Popstars: The Rivals. Ulaznice su već puštene u prodaju, a bend se sprema da impresionira fanove koncertima punim svojih legendarnih hitova.

Međutim, otkrili su da će njihova turneja 2024. godine imati i neke razlike u odnosu na vrhunac njihove karijere, uključujući i njihovu odjeću. Girls Aloud su na vrhuncu svoje slave uzdrmale javnost, čitavim nizom atraktivnih odjevnih kombinacija, uključujući niz otkrivenih trikoa i uskih odijela.

Razgovarajući sa Jessie i Lennie Wareom na njihovom podcastu Table Manners, Cheryl je priznala da ovaj put planira obući nešto ‘sjajno’, ali ‘prikladno’. Priznala je da ne želi da njen sin Bear (6), koga dijeli sa bivšim Liamom Payneom, bude zadirkivan od druge djece u školi, zbog njenih scenskih odjevnih predmeta.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)