Vruće fantazije

Ova fotografija će vam natjerati da zinete… Shirin David (28) pokazuje sve na Instagramu! Visoke potpetice, pune obline, platinasto plava pletenica ispred njenih grudi – i zlatni perec na sredini tijela. Odavno se nije pokazala ovako…

“Heidi sa brda”, piše Shirin David na Instagram objavi. I misteriozni datum: 17. novembar 2023. godine. Saznalo se: tog datuma je izašlo novo izdanje njihovog albuma “Bitches Need Rap”. Jedna od njenih novih pjesama zove se “Heidi”. U njoj repuje o alpskom životu i erotskim fantazijama. Jodeldiho!

Pjesma “Heidi” dala je uspješnoj njemačkoj reperki ideju o seksi snimanju, koje zapravo nije bilo ni planirano.

Fotografisali smo vizualne elemente za našu turneju. Diego, moj frizer, tada je napravio perec za ovo snimanje, koji je bio namijenjen mojoj glavi. Ali, onda sam ga samo stavila ispred sebe, i perec završio na drugom mestu, pa je tako i došlo do ovog nevjerovatne fotografije. Najbolje ideje su najspontanije“, otkrila je Shirin David, uoči svog koncerta u Leipzigu.

Upečatljivo: nova figura u žiriju show programa “Voice og Germany” “Glas Njemačke”!

„Izgubila sam 8 kilograma, potpuno promijenila ishranu, nažalost, premalo spavala u posljednjih nekoliko nedelja i činim sve da turneja bude nevjerovatna“, nedavno je otkrila pevačica u Story na Instagramu.

Posebno za fanove: sada mogu nositi Shirin David na grudima, jer je njena fotografija dostupna za kupovinu u ograničenom izdanju, na njenoj turneji – i u njenoj online prodavnici kao paket zajedno s novim albumom.

(bild)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)