Vikend na plaži

Janelle Monae je pokazala svoje obline u seksi videu dok je slavila rođendanski vikend na plaži.

Hitmejker, kojoj je Usher pjevao serenadu na svom rezidencijskom koncertu u Las Vegasu, napunila je 38 godina 1. decembra.

Na senzualnom snimku objavljenom u nedelju, zvijezda Skrivenih figura nosila je jarko ružičasti monokini sa izrezima. Izrez oko vrata formiran je nizom odgovarajućih perli, koje su prekrivale i dio njenog utegnutog torza. Kosa joj je bila razdijeljena sa strane i stilizovana u ravni bob, a dodala je dugačku cvjetnu minđušu na desnom uhu i široku zlatnu narukvicu na lijevoj ruci. Uz klip Janelle piše “2 ajkule i 1 morska zvijezda su me pozvale na spoj”.

Prijateljica koja je sa zvijezdom Glass Onion: A Knives Out Mystery na svom rođendanskom putovanju označila je Taboo Beach Club u Tulumu u Meksiku kao tropsku lokaciju na kojoj se održavaju svečanosti.

“Samo zahvalna femme fatale na svoj rođendan. Hvala vam za sve rođendane (((ljubav)))”, napisala je pjevačica We Are Young na društvenim mrežama.

Nakon što je na društvenim mrežama objavila da putovanje koristi za obilježavanje rođendana, prijatelji i obožavaocisu je zatrpali lijepim željama. “Sretan rođendan divna prijateljice! Volim te!” napisala je Nia Long. Big Boi je napisao, “Sretan rođendan Shawty.”

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)