Bizarno izdanje

Najbizarnije izdanje supruge Kanyea Westa do sada. Prozirni bodi i plišana mačka kao modni dodatak. Reper Kanye West i njegova supruga Bianca Censori pojavili su se u noćnom klubu, a ona je bila u do sada najbizarnijem izdanju.

Ona je nosila šljokičasti bodi s brojnim prorezima koji je pokrio samo intimne dijelove. Na glavi je nosila dodatak napravljen od istog materijala. Međutim, najbizarniji detalj njenog modnog izdanja je plišana mačka koju je nosila sa sobom i s kojom je pokrila dio svog, gotovo golog tijela.

Svojim modnim kombinacijama Bianca i Kanye već duže vrijeme šokiraju javnost. Ona često ulicama prošeta u prozirnim najlonkama i topovima, a reper je većinom od glave do pete odjeven u crno.

OdnosWesta i njegove supruge u posljednje vrijeme je u fokusu javnosti, a sada je otkriveno i da Bianca živi po bizarnim pravilima svog partnera.

Naime, kako otkrivaju mediji, Kanye West je naredio Bianci Censori da nikada ne smije govoriti, te joj dao popis pravila po kojima treba živjeti, a to se odnosi čak i na to šta smije jesti ili nositi.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)