Goli utisci

Ashley Graham je apsolutno morala da podijeli ove slike sa svojim fanovima na Instagramu, gdje trenutno ima skoro 22 miliona pretplatnika. Očigledno je veoma ponosna na rezultat svog fotografisanja za magazin “Love Want”. A zašto da ne? Obožavaoci bi trebali biti zaista sretni: Ashley Graham ima ukupno 14 slika na Instagramu – raspoređenih u dvije objave i video snimku iza scene.

Ono sa čime je Ashley Graham na početku vrlo nježno počela sa trenutnom naslovnicom “Love Want” brzo je mutiralo u privlačnost vrlo posebne vrste na Instagramu.

U svom novom izdanju manekenka je zapravo pustila odjeću da sklizne s nje i pokazuje se (skoro) potpuno gola. Druga slika u prvom postu prikazuje Ashley Graham u toplesu u providnoj haljini koja zaista ništa ne skriva. Međutim, 36. godišnjakinja svoje otkrivene grudi spretno prikriva rukama. Ostale slike, takođe, pokazuju više od golih utisaka.

Njen post čak ide i korak dalje. Ona pametno izbjegava “cenzuru bradavica” koju često koristi imidž mreža. Jer, ispod prozirnog materijala koji Ashley Graham nosi na slici, jasno se vide njene bradavice.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)