Sirena koja ne stari

Jennifer Lopez je dala upečatljivu izjavu o stilu u svom novom Can’t Get Enough miksu sa reperom u usponu Lattom. 54. godišnja pjevačica Jenny From The Block pojavila se u toplesu u jednoj od brojnih scena za novu melodiju o strasti u ubrzanom ritmu. Ali, nije bila u toplesu, nego je nosila grudnjak boje kože sa bradavicom na vrhu. Zapravo, izgledalo je slično onome što je Kim Kardashian dizajnirala za SKIMS prošle godine.

U videu Jennifer pjeva o svojoj žudnji za novim suprugom Benom Aflekom s kojim je, takođe, bila vjerena prije 20 godina. Potom je pjevušila sa Latto, 25. godišnjakinjom iz Atlante u Georgiji, dok su nosili uparenu crvenu boju. Snimak je objavljen i dio je njenog albuma „This Is Me… Now“. Bio je to isječak za službeni remix videa 54.godišnje dive, Can’t Get Enough.

Obožavaoci su podivljali na njen izgled, rekavši: „Svaki kadar ovog videa je vatren i prokleto nevjerovatan!“ a drugi dodaje, „Auuu, prelijepa žena koja nikad ne stari❤️. Jedva čekam, hajdemo“.

Sirena iz Bronxa bila je viđena u crvenom dok se sudarila s Lattoom, i sugestivno gledala, dok je svaka sa svojim vokalnim stilom donosila optimističnu melodiju o ludoj ljubavi. Većinu vremena latino glumica i producentica je viđena kako pokazuje svoju vrlo zategnutu figuru. Osim u nestašnom grudnjaku, zvijezda je viđena u crnom bikiniju na traku sa zlatnim akcentima.

Pjesma govori o tome kako se jednostavno „ne može zasititi“ svog muža Afflecka za koga se udala 2022. godine – prvo u Las Vegasu, a zatim u Gruziji.

Singl je sa njenog albuma „This Is Me… Now“, a odnosi se na to, koliko se promijenila u ovih 20 godina, od kako se prvi put vjerila za Bena, ali je tada otkazala vjenčanje.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)