Pjesma o ljubavi

Holivudska super sirena Jennifer Lopez je objavila je novi seksi video spot. Bio je to isječak za zvaničnu mješavinu Can’t Get Enough 54. godišnje dive sa reperkom u usponu Lattom, 25. godišnjakinjom iz Atlante, Georgia.

Sirena iz Bronxa bila je viđena u crvenom dok je izvodila optimističnu melodiju o ludoj ljubavi.

Većinu vremena latino glumica i producentkinja je viđena kako pokazuje svoju vrlo zategnutu figuru u bikinijima sa vezicama, dok je izvodila neke od svojih poznatih plesnih pokreta. Ovo je novi muzički video nakon što je Lopez debitovala s prvim klipom Can’t Get Enough, u kome se pojavljuje njen prijatelj Derek Hough u komičnoj temi vjenčanja.

Navodi se da zvijezda pjeva o svojoj ljubavi prema suprugu Afflecku (51) u svojoj posljednjoj pjesmi Can’t Get Enough. Ona pjeva: “Je li ovo pravi život? Predobro da bi bilo istinito. Uzmi me cijelu noć. Osjećam strast u tvojim očima. Još uvijek sam zaljubljena u tebe”. Na drugom mjestu pjeva o njihovoj ljubavi, koja je “tako dobra, za ne povjerovati”, dodajući: “Ne želim te dijeliti ni sa kim drugim. Ti si uvijek onaj koga sam trebala. Ne moram čuvati tajnu, ali ću ti dozvoliti da me zadržiš za sebe. To je način na koji me voliš. Način na koji me dodiruješ. To je način na koji me gledaš. Ne mogu te se zasititi momče”.

Par, koji je obnovio svoju vezu 2021. godine, nakon što se prvobitno razišao 2004. – vjenčao se u Las Vegasu u julu 2022. godie, dvije decenije nakon što su se prvi put zaručili. Jenniferin novi album će se pojaviti zajedno s njenim novim Prime Video izdanjem “This Is Me Now: A Love Story”.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)