Odbila zvijezdu

Playboyeva manekenka otkrila je odgovor Leonarda DiCapria u tri riječi, nakon što je odbila njegov poziv da ode kući s njim. Hieke Konings (22), tvrdi da je podijelila poljubac sa holivudskom zvijezdom (49) u noćnom klubu u Los Angelesu samo po pozivu.

U novom intervjuu za holandsko izdanje Playboya, Hieke je rekla da je tada bila pozvana da ode kući sa zvijezdom fila “Killers Of The Flower Moon”, ali ga je odbila.

“Reagovao je veoma šokirano. Naravno da nije navikao na to. Kada sam rekla da ga ne poznajem dovoljno”, i rekla da joj je na to dao odgovor od tri riječi: “I respect that”,  “Poštujem to”. I dodala je: “Nakon toga se okrenuo drugoj djevojci i odveo je kući”.

O njihovom susretu, Hieke je rekla: “Bilo je to u jednom tajnom klubu u LA, u koji se ulazi samo po pozivu. Vidjela sam ga kako sjedi, i uspostavili smo kontakt samo očima”.

Objasnila je kako ju je Leov menadžer doveo do zvjezdinog stola, rekavši: “Leo želi da razgovara sa tobom”.

Hieke je rekla, iako nije spavala s Leom, imala je nekoliko prijateljica koje su provele noć s njim i tvrdili da on ima neke upitne preferencije u spavaćoj sobi.

Rekla je: “Jedna prijateljica je rekla da je držao slušalice u ušima, tokom seksa, jer nije želio da je čuje. A druga je rekla da joj je čak stavio jastuk na glavu”.

Plavokosa ljepotica je tada rekla: “Ne, Leo je previše čudan i prestar”. MailOnline je kontaktirao predstavnike Leonarda DiCapria za komentar, na što su odgovorili: “Leo je rekao da nikada nije sreo ovu damu”.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)