Povratak samopouzdanja?

čarapama dok se šepurila u londonskom Mayfairu.

Nikada nije bila previše sramežljiva da napravi šou, TV ličnost je izazvala oluju sa svojom prijateljicom Aisleyne Horgan-Wallace, prije nego što je ušla u restoran i bar Novikov. Njene obline su zauzele centralno mjesto u kombinezonu obasjanom kamenčićima od glave do pete. Podižući odvažan izgled, uparila je braon krzneni ansambl s manžetnama sa parom zasljepljujućih kristalnih Chanel naušnica vrijednih 890 funti. U skladu sa ultra-glamuroznom temom, obukla je par prozirnih kristalnih štikli i nosila metalik srebrnu torbicu u ruci. Jessica, koja je pokazala rezultate svog nedavnog liftinga lica i vrata od 15.000 funti, okrenula je glave mnogima.

U međuvremenu, druga zvijezda Big Brothera, Aisleyne pojavila se u jednostavnoj maloj crnoj haljini. Opušteno, rijaliti zvijezda je zalizala svoju medenoplavu kosu u valove. Upotpunila izgled parom bebi ružičastih potpetica, Aisleyne se grijala u jednobojnoj bejzbol jakni.

Jessicin glamurozni izlazak dolazi nakon što je otkrila da je išla u Tursku na svoju posljednju rundu operacije – lifting lica, usana i vrata 7. februara, vrijedan 15.000 funti. Bivša zvijezda Big Brothera slavnih,  imala je više od 100 procedura, za što je  potrošila više od milion funti. Kako je rekla, odlučila da ide na operaciju zatezanja lica i vrata kako bi “oduzela 10 godina” i “povratila svoje samopouzdanje da pronađe jednog mlađeg ljubavnika”.

Rezultati su manje-više očigledno vidljivi. A o ukusima nećemo…

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)