Lijepa i jedinstvena

Prije deset godina uvjerila je i žiri, ali i naciju svojim glasom, pobijedila je u jedanaestoj sezoni show programa “Deutschland sucht den Superstar” i osvojila hit broj jedan s “The One”.

Za aprilsko izdanje časopisa “Playboy”, njemačko izdanje, Anete Sablik je dobila jedan veoma poseban poziv… Nije mogla izabrati bolji način da proslavi desetu godišnjicu svoje pobjede na “Deutschland sucht den Superstar” nego da za ovu priliku uljepša naslovnicu Playboya: pjevačica Aneta Sablik nova je zvijezda Playboya naslovnice! Ovim golišavim snimcima, 35. godišnja Poljakinja se sa zahvalnošću i kritički osvrće na prve godine svoje karijere.

„Imala sam 25 godina u to vrijeme i puna kompleksa, Kada sam izašlaao na binu, ne samo da sam razmišljala o pjevanju čistih nota, već sam se i zapitala da li će me biti sramota kada vidim slike sa koncerta. U posljednjih deset godina bolje sam upoznala sebe, odrasla i konačno sebe vidim kao ženu”, kaže ona u intervjuu.

I upravo tu promjenu želi da pokaže svojim Playboy fotografijama.

„Želim da bude jasno svim djevojkama i ženama, da je svejedno da li imaju pet kilograma više ili manje, male ili velike grudi. To ne definiše koliko je jedna žena lijepa. Lijepi smo, jer smo jedinstveni”, kaže Anete.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)