Voštana Lady Gaga

Samo jedna superzvijezda dobija ovakav poklon!

U povodu njenog 38. rođendana, najpoznatiji njemački muzej voštanih figura, Madame Tussauds u Berlinu, predstavio novu figuru pjevačice Lady Gaga,  pod imenom “Poker Face”.

Ono što je posebno: voštana figura nosi haljinu koju je Lady Gaga predstavila na premijeri svog hit filma “House of Gucci”. Figura, takođe, pokazuje i njen uobičajen gest rukom.

Voštana Lady Gaga izgleda iznenađujuće živopisno.

„Prva figura Lady Gage bila je ovde još od 2010. godine i od tada je prošlo dosta godina. Dakle, došlo je vrijeme da ne samo obnovimo figuru, već da odamo počast radu i dostignućima Lady Gage i počastimo je potpuno novom figurom od voska”, rekla je Nadja Troublefield, generalna direktorica muzeja.

Pjevačica nije bila lično prisutna na otkrivanju. Rođendan je provela sa svojim najmilijima u američkoj metropoli Los Angelesu. Kasnije se zahvalila svim fanovima putem Instagrama.

“Ne mogu se sjetiti da li sam ikada bila tako sretna na svoj rođendan. Zaljubljena sam u svog najboljeg prijatelja, moja porodica i prijatelji su puni ljubavi, ljubazni i zdravi. Ova godina će biti važna i značajna godina za nas, znam to”, rekla je Lady Gaga.

Vijesti iz cijelog svijeta joj, takođe, mnogo znače.

“Hvala, hvala, hvala što me volite na način, kako vi to na volite”, dodala je.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)