U novoj dimenziji

Britney Spears (42) već danima na Instagramu objavljuje video snimke u bikiniju. Pozirajući na plaži, ležeći u okeanu ili plešući u hotelskoj sobi, ona nastavlja da se zabavlja pokazujući svoje tijelo pred kamerom.

Na jednom snimku, ona kleči na pijesku ispred mora u oskudnom bikiniju u trendi leopard uzorku i pozira dok rukama stišće grudi. Na sljedećem videu se vidi kako se izležava u vodi i na gliseru, ovog puta u jarko ružičastom bikiniju i bijelim čizmama. Objašnjava da svoje čizme nosi i na plaži jer u njima može da pleše. U sljedećem videu, bivša pop princeza ponovo stoji u sobi u leopard bikiniju, podižući grudi i gurajući gaćice opasno daleko dole.

“Želim vam ugodan dan prijatelji moji!”, piše ona.

Navodno se pjevačica ponovo osjeća prijatno u svom tijelu. Prije skoro dvije sedmice Spears je objavila da sada posti s prekidima. Sa implikacijama: trenutno je preslaba za svoje video snimke, napisala je na Instagramu. Zauzvrat je dostigla “novu duhovnu dimenziju”.

U svojoj biografiji “The Woman in Me”, “Žena u meni” Spears je objasnila zašto uživa u fotografisanju same sebe,

“Mislim da bi se drugi ljudi trebali fotografisali hiljadama puta, ohrabrujem ih ovim  pozama, da bi razumjeli da sam uživajte u tome, a ja se osjećam seksi, slikajući se za svaku svoju fotografiju”, rekla je.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)