Senzualna igra

Kakve vruće scene! Muzičarka Shakira (47) i zavodnik Lucien Laviscount (31) polugoli i duboko zavodnički!

Ona je postala ikona svojim snažnim zamahom kuka u spotu za “Whenever, Wherever” 2001. godine, On kao vrući zavodnik “Emily in Paris” na Netflixu. Sada veza između dvije mega zvijezde za koju nismo znali da je trebamo. Ali, mi činimo. Jer u ovom videu zrak gori!

Shakira, koja je solo nakon bolne rastanka i afere prevare s bivšim suprugom Gerardom Piquéom (37), dopušta da je zavede Lucien Laviscount.

Gdje? U klipu za novu pjesmu “Puntería'” Shakire i repera Cardi B (31). Tri minuta pucketavog vatrometa u ružičastoj boji bombona, Shakira mrmlja: “Bacaš strijele na mene, one idu pravo u moje srce”.

A na snimku se može vidjeti kako kolumbijska pop pjevačica i sama hvata luk i strijelu – i  pogađa vrelog ratnika pravo, posred njegovih golih grudi.

Kao mitsko stvorenje kentaura (pola čovjek, pola konj), on se ruši na zemlju krvareći. Ubrzo nakon toga, za njega će se pobrinuti ratnica sa strijelom Shakira. Nakon mliječne kupke i milovanja njenih nježnih ruku po njegovom tijelu, stvari idu uzbrdo – i odlaze u Shakirin krevet.

U videu su njih dvoje izuzetno zgodni i igraju se svojim emocijama. Nježno se dodiruju, u blizini je čak i poljubac – kakva senzualna igra pred kamerama.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)