Coachella se vratila!

23. Festival muzike i umjetnosti u dolini Coachella održan je u Empire Polo Clubu u Indiu, Kalifornija, vikendima 12-14. i 19-21. aprila 2024. godine.Headlineri festivala bili su Lana Del Rey, Tyler, the Creator i Doja Cat.

Kao i svake godine, na festivalu se se okupile zvijezde i influenseri iz raznih zemalja. Za nas to znači: masovna festivalska moda koju idealno možemo iskoristiti kao inspiraciju za vlastiti izgled u nadolazećoj ljetnoj sezoni.  Od ekstravagantnog do lakog za stilizovanje, za svakog se nađe ponešto, a naravno i muzički izvođači daju sve od sebe u modnom smislu, kao i uvijek.

Ovde donosimo nekoliko najljepših i iznenađujućih izgleda zvijezda i promi osoba sa Coachella vikenda, koji će vas dobro raspoložiti.

Legendarni Coachella festival iz godine u godinu daje ton aktuelnim festivalskim trendovima, koje stilove svakako trebamo imati na našem radaru, gdje se mogu kupiti i šta izlazi ove sezone

Ove godine, model Alessandra Ambrosio u trendu se opredjeljuje za kožu na tri načina. Ona razbija kameni, crni look koji se sastoji od mikro kožnih šortsova, kožnih čizama i kožne jakne sa upadljivim resama razigranom bijelom bluzom u boho stilu. Obožavamo ovaj stilski crossover!

Leonie Hanne i Coachella jednostavno pripadaju zajedno. Impresionirala nas je svojim odjevnim kombinacijama i prilikom desetog gostovanja na festivalu. Nekada u ležernijem izgledu u zemljanim tonovima, koji se sastoji od kargo pantalona i Miu Miu bandeau majice. Influenserka je, takođe, potpuno u trendu sa svojim izgledom gole suknje, kada je prisustvovala legendarnom događaju Coachella.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)