Snažna, seksi i samouvjerena

Paris Hilton (43) majka svih It-Girls, sada je i sama majka dvoje djece. Vjerna svojoj omiljenoj izreci, “tako vruće”, sada se skinula do gola za “Flaunt Magazine” – što je izazvalo uzdahe mnogih fanova.

Paris je pozirala potpuno gola na naslovnici magazina – a opet nije pokazala sve. Jednom rukom je pokrila grudi. Dok sjedi, noge su joj postavljene tako da se ništa ne vidi ispod, iako nema gaćica. Debele crne sunčane naočale (Versace) i blistave narukvice (Saint Laurent by Anthony Vaccarello) osiguravaju glamur stil.

U privatnom životu, Paris Hilton je sretnija nego ikad. Sa suprugom Carterom Reumom (43) i njihovo dvoje djece, sinom Phoenix (1) i kćerkom London (5 mjeseci), oboje rođeni preko surogat majke, Paris je došla do velikog ispunjenja.

„Gledam na ljubav na potpuno drugačiji način nego ranije. Prije sam doživjela toliko traume i bola i izgradila tako veliki zid oko svog srca. da nisam htjela nikoga pustiti unutra“, objašnjava ona u intervjuu za Flaunt Magazine.

Sada, sa svojom malom porodicom, Paris konačno osjeća “ljubav kakvu nikada prije nisam osjetila”.

“Imati pravi život sada – sve je to sjajno!”, kaže ona

Svoj novi stav prema životu sada pokazuje na slikama koje je snimio fotografski duo “The Morelli Brothers” (Luca i Alessandro). Bilo gola, u donjem vešu sa griješnom čipkom, ili u mini haljini – bivša It-Girl se predstavlja kao snažna i senzualna seksi i samouvjerena.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)