Oduzima dah

Magazin Maxim je manekenku Ashley Graham proglasio najseksipilnijom ženom svijeta u 2023. godini. Najnovijim objavama na Instagramu, ponovo je izmamila juzdahe fanova.

U Cannesu je pozirala u izrezanom kupaćem kostimu, koji je naglasio njene grudi. Posebnu pažnju je privukla posljednja fotografija na kojoj je pozirala okrenuta leđima.

“Djevojka iz snova”, “Koliko si lijepa”, “Posljednja fotografija mi je uljepšala dan”, “Ne mogu prestati gledati u ovu fotografiju”, “Ti si dokaz da ljepota dolazi u raznim oblicima”, samo su neki od komplimenata koje je dobila na društvenim mrežama.

Podsjećamo, urednici magazina Maxim su ranije poručili da nas Ashley u svijetu u kome je XXS veličina predugo vladala podsjeća da tajna prevazilaženja svega toga nije samo u prihvatanju svojih oblina, već i u prihvatanju sebe onakvim kakvi jeste.

Ona ima i drugih interesovanja pored manekenstva. Trenutno snima dokumentarnu seriju “Side Hustlers” s preduzetnicom Emmom Grede, i izvršna je direktorica brenda Khloe Kardashian Good American i suosnivačica brenda SKIMS Kim Kardashian.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)