Kako izgleda pravo tijelo

Belle Hassan iz reality prpgrama Love Islanda pokazala je svoje prekrasne obline u smeđem bikiniju dok je upijala sunce na Ibici tokom ove sedmice.

Rijaliti zvijezda (26) izgledala je zapanjujuće dok se opuštala na svojoj ležaljci, na putovanju, na kome joj se pridružio njen dečko škotska ragbi zvijezde Luke Crosbie. Razmetala se svojom bogatom imovinom u oskudnom dvodijelnom kostimu, koji je, takođe, pokazao i njenu čvrstu zadnjicu.

U naslovu svoje objave, Belle je rekla da pokazuje kako “izgleda pravo tijelo” i ohrabrila je svoje pratioce da ne dopuste Instagramu da ih zavara “nerealnim tipovima tijela”.

Belle se zabavlja sa škotskim ragbi igračem Lukeom od kraja 2023. godine. Par je postao službeni Insta sa ljupkim, voljenim snimkom s natpisom “Ne mogu se zasititi” dok su bili u Winter Wonderland.

Prošlog aprila, prije nego što je upoznala Lukea, otkrila je da je ponovo slobodna nakon što se rastala od bivšeg dečka Kanea.

Zvijezda, koja se proslavila na Ostrvu ljubavi 2019. godine i rekla pratiocima da vjeruje da bi slomljeno srce moglo biti “dobra stvar” i da može pomoći u “odrastanju”

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)