Pojava pod upitnikom

Chrissy Teigen se izvanredno vratila na dodjelu ACE nagrada 2024. u New Yorku, manje od 24 sata nakon što je propustila Met Gala zbog povrede vrata. Televizijska ličnost (38) stigla je na ceremoniju u haljini koju je nosila na godišnjoj akciji prikupljanja sredstava Anne Wintour, izvršne glavne urednice američkog Voguea u Institutu za kostime Metropolitan Museum of Art.

Stigavši u hotel The Pierre, Chrissy je izgledala nevjerovatno u prozirnoj goloj haljini od mrežastog materijala, koja je pokazivala njene vitke obline, a haljina je odražavala mnoge izglede koje su zvijezde nosile na Met Gala večeri. Izvezena cvjetnim dezenima, obožavaoci su se pitali da li je ovo haljina koju je Chrissy prvobitno zamislila da nosi na kultnom događaju, kako bi se poklopila s temom Garden Of Time.

Uoči Met Gala, Chrissy se pojavila s protezom za vrat na Instagramu, jer je potvrdila da neće prisustvovati nakon što je zadobila povredu tokom pokušaja stajanja na glavi. Ipak, samo 24 sata kasnije, zvijezda je snimljena bez držača za vrat, što predstavlja buru negodovanja za fotografe, i izazvalo pitanja da li je njena povreda pravi razlog zašto se nije pojavila.

Dok su neke poznate ličnosti prisustvovale prestižnom događaju da pokažu svoj izgled, niz A-listera kao što su Rihanna, Blake Lively, Taylor Swift i Hailey Bieber iznenađujuće su ove godine preskočili ovu priliku.

(daily)

Lj. G.

(Novasloboda.ba)